Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRODUKTTIPS// Kärlek till håret

DSC_0779

 

Jag skulle vilja tipsa om två lätta produkter som jag tycker alla skall ha hemma:

 • (t.v) Kevin Murphy – DAMAGE.MANAGER! – Detta är ett värmeskydd som inte tynger ner håret och ger genast skydd mot yttre påverkan och vid användning av värmeverktyg. Sprayas framförallt i vått hår – men går att spraya på torrt för extra skydd.
 • (t.h) Kevin Murphy – STAYING. ALIVE! – Detta är en leave-in spray som lämpar sig bäst för skadat och färgat hår. Har en reparerande effekt och ger en härlig glans och lyster. Sprayas helst i blött, men det går att spraya i torrt också.

Vill också tillägga att det går att kombinera dessa två produkter hur bra som helst. Du börjar med värmeskyddet och sedan leave-in sprayen. Dessa två produkter tycker jag alla ska ha hemma, ett måste för att få ett välmående hår!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin. Hur luktar Kevins Murphys produkter? Luktar dom gott?

  Kirsten 2014-03-12 11:07:01
  Svara
 • Hej! Tycker du är jätteduktig och önskar jag bodde i Stockholm så jag kunde ha dig som frisör! En fråga: Jag har brunt självlockigt hår som är ganska risigt. Jobbar inom vården vilket gör att jag måste ha uppsatt hår nästan varje dag. Försöker ha tofsen på olika ställen men håret går av på samma ställe hela tiden. Det gör att jag har jättemånga kortare hårstrån som är superlockiga runt hela ansiktet och bak i nacken. Tycker inte om det. Några tips mer än de jag redan gör för att förhindra att håret går av?

  Sofia 2014-03-11 18:53:39
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!