Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Styling before Finest Awards 2014 //

INGEN kan ha missat Finest Awards som gick av stapeln tidigare ikväll och jag fick äran att styla och snygga till världens gulligaste Annika. Hon är oftast eller alltid så otroligt söt och oskuldsfull så jag tänkte vi kör på något helt otippat. En nonchalant halv back/ruffs uppsättning med saltvattens lockar. Jag älskar mina finföningar när det kommer till galor, för då gör den löningen hela outfiten MEN jag kände att jag ville göra ett riktigt ruffs och att Annika skulle känna sig sexig, självsäker och power. 

Det var ett helt gäng hos mig idag, SÅ ROLIGT! Hoppas alla får en fin kväll, själv kom jag hem bara för ett liten stund sen – så bums i säng och jobb imorgon.

DSC_0846 DSC_0835 DSC_0841 DSC_0834 DSC_0842 DSC_0844

 

Visst var alla fina samt ANNIKA – come on? DAMN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!