Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blonda, fina, håret //

20140313-105648.jpg

 

Före/efter

Igår hade jag denna gulliga tjej hos mig. Att få en kund som åker från Falun för att fixa håret hos mig – det är otroligt smickrande. Men i höstas hade hon färgat håret mörkt men ändrade sig så hon jobbar på att gå mot ljusare tider. Hon hade slingat håret ljust en gång innan hon kom till mig och hennes önskan var att få tillbaka sin ljusa färg. 

  • Självklart skulle hon få det – så jag slingade upp hela håret i olika blonda nyanser. VILKET HÅR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!