Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Love my blondes //

20140313-184744.jpg

 

Före/Efter

Jag har en sådan kärlek till blonda hår. Det är vad vi svenska tjejer är mest kända för och det ska vi vara stolta över. Så kommer världen mysigaste tjej till mig idag och har låtit sitt hår vila ett bra tag. Med mer än 10 cm utväxt, fina blonda längder och hon säger att hon vill vara BLOND, härligt naturligt blond. Då värmer det i mitt frisörhjärta. 

Så jag använde hennes egna utväxt som ”den mörkare” grundfärgen. Slingade olika blonda nyanser och tillförde lite kallare pigment. Klippte bort dom slitna topparna och man kan inte avsluta på ett bättre vis denna torsdag. Taggar för en härlig fredag imorgon och träning på kvällen!

Jag använde:

  • Kevin Murphy – Young.Again treatment oil i både blött samt torrt hår
  • Redken – Extreme Cat Leave in Spray i blött hår (innan klippning) för att förebygga onödigt slit.
  • Kevin Murphy – Thickening lotion för fyllighet samt stadga (blött hår).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan! Tänkte först tacka för världens bästa frisörblogg! Man får en sån härlig inspiration!!Tänkte även kolla med dig eftersom du är frisör! Exempelvis Redken är ju en frisörprodukt som bara kan köpas hos frisörer, men bland annat feelunique.com och lookfantastic.com säljer ju Redken. Är det säkert att köpa från nätet eller borde man köpa från salong för att garantera att det är äkta? Tacksam för svar! 🙂

    Sofia 2014-03-13 20:55:15
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!