Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Produkttips // Oljan

DSC_0777

 

Här har vi två skönheter som är mer än värda att tipsa er om. Kevin Murphy är en produktserie som är helt magiska, dom ligger mig varmt om hjärtat och använder produkterna på varje kund jag har – blandat med Redken. När det kommer till oljor så gör oftast många helt fel. Man köper en olja som alla andra har utan att kolla med frisören om den passar ditt hår. Därför vill jag visa två alternativ:

 • (t.v) Kevin Murphy Young.Again – Denna olja är den oljan som är mest mångsidig. Det är något magiskt med denna olja just för att hur mycket man än använder så tynger den inte mer håret – tro mig jag applicerar den nästan i hårbotten. En lättare variant (om man jämför med t.ex Redken Diamond Oil). Den innehåller värmeskydd och lägger sig fint och jämt över hela håret. Appliceras i blött samt torrt och håret tyngs inte ner – MAGISK! 
 • (t.h) Kevin Murphy Shimmer.Shine – Denna har jag skrivit om innan, se HÄR. Det jag tycker om med denna är att den är väldigt lätt, skillnaden med den ovan är att den är i sprayform och det innebär att den är ”utspädd” kan man säga. Jag skulle nog välja att använda denna på ett tunt, fint och skandinaviskt hår. Men jag ÄLSKAR denna som en finish – när du har stylat klart håret och ska fixa till det allra sista. Spraya och njut av lukten samt den viktlösa glansen den ger. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand