Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Produkttips // Oljan

DSC_0777

 

Här har vi två skönheter som är mer än värda att tipsa er om. Kevin Murphy är en produktserie som är helt magiska, dom ligger mig varmt om hjärtat och använder produkterna på varje kund jag har – blandat med Redken. När det kommer till oljor så gör oftast många helt fel. Man köper en olja som alla andra har utan att kolla med frisören om den passar ditt hår. Därför vill jag visa två alternativ:

 • (t.v) Kevin Murphy Young.Again – Denna olja är den oljan som är mest mångsidig. Det är något magiskt med denna olja just för att hur mycket man än använder så tynger den inte mer håret – tro mig jag applicerar den nästan i hårbotten. En lättare variant (om man jämför med t.ex Redken Diamond Oil). Den innehåller värmeskydd och lägger sig fint och jämt över hela håret. Appliceras i blött samt torrt och håret tyngs inte ner – MAGISK! 
 • (t.h) Kevin Murphy Shimmer.Shine – Denna har jag skrivit om innan, se HÄR. Det jag tycker om med denna är att den är väldigt lätt, skillnaden med den ovan är att den är i sprayform och det innebär att den är ”utspädd” kan man säga. Jag skulle nog välja att använda denna på ett tunt, fint och skandinaviskt hår. Men jag ÄLSKAR denna som en finish – när du har stylat klart håret och ska fixa till det allra sista. Spraya och njut av lukten samt den viktlösa glansen den ger. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind