Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag //

Bild 2014-03-13 kl. 10.55

 

I’m back! Jag har sovit som en stock – dagen igår var riktigt hektisk. Vad tyckte ni om min lilla hårfilm tidigare? Jag kan säga att jag är ny på filmbiten men man försöker i alla fall. Jag missade mitt Xtremefit pass igårkväll p.g.a Finest Awards men ser fram emot passet imorgon istället – kommer nog känna mig starkare än någonsin. 

Är på jobbet och går igenom mailen och sen är det full ös med kunder som gäller. Om jag inte hinner publicera mina före/efter bilder här så kommer allt upp på min Instagram (StyleElin) först.

Hoppas ni får en härlig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Har nyss upptäckt din blogg och kan inte sluta läsa, är vädligt bra och får många ideer själv!!

    Men mitt lilla ”problem” är att jag inte trivs i mitt hår, det är i samma längd som armhålorna och tycker det är för kort (fast jag inners inne vet att det inte är det). Håret är som snyggast direkt efter tvätt och föning, då är det fluffigt och fint men det vill jag inte göra varje dag då det inte är bra för håret. Använder löshår just nu och har gjort det sen något år tillbaks (med några pauser) men vill verkligen slänga dem för gott och trivas i mitt eget hår så jag undrar om du har några tips på snygga frisyrer i den längden? Vill klippa håret trendigt och snyggt nu till sommaren. Börjar bli jobbigt att inte trivas i sitt eget hår och längta ihjäl sig efter det långa svallet.. Hjälp snälla!

    Teresa 2014-03-13 16:24:04
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!