Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Före/efter – DRÖMHÅRET

20140313-223030.jpg

 

Före/efter

Alltså, vilket drömhår?! Förebilden kanske inte visar att det är det – men ojoj vad glad jag blev när jag fick sätta färgpenseln i detta svall. Denna tjej hade bruna ögon, mörka ögonbryn och var riktigt mörk i hårbotten. Hon vill vara blond, hur ska man få ihop det tänker ni? Det skulle aldrig passa att slinga hennes hår ljust från hårbotten, hon skulle försvinna och det skulle se jättekonstigt ut.

 • Jag ville att hon skulle få känna sig guldblond med en ”råare” bottenfärg – blandat med ljusa slingor i olika nyanser. Jag la som sagt MASSOR med slingor, färgade även in vissa delar i en ombreteknik. Hennes hår var rätt fläckigt och vissa delar var väldigt orangea, kanske inte så roligt alla gånger. Jag ville ha resultatet naturligt, rörlighet och helhetsupplevelsen skall vara blond. Sedan klippte jag igenom hela håret och lättade upp uppklippningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!! Du skrev tidigare att du skulle ha ett inlägg för blivande frisörer osv. Kan inte du snälla förklara hur din ombreteknik funkar? Tack för en grym blogg!!!

  Victoria 2014-03-16 13:26:56
  Svara
 • Hej Elin!
  En fråga, ska man använda balsam efter man har använt inpackning? Min frisör sa att man ska det för att balsamet ”stänger” hårstrået men jag har för mig att du en gång skrev att man INTE ska ha balsam när man använder inpackning? Isåfall, Varför/Varför inte?

  Kram

  Hanna 2014-03-15 20:14:06
  Svara
 • Hej det är så att jag har blekt platinablont hår och jag undrar om det finns nån färg eller nåt som man tillfälligt kan ha i håret,typ göra slingor o dyligt men som man kan tvätta ur när man vill och inte efterlämnar några färgförändringar i håret.Hade varit kul att testa va brunett för en kväll o sen bara kunna ta bort när man vill.

  Jessica 2014-03-15 16:31:11
  Svara
 • Hej! Får så mycket bra tips från dig blogg, i looove it!!
  Tänkte fråga dig om du kan ge något bra tips på olika frisyrer till mitt hår. Jag har så himla lent och tunt hår så jag går bara runt i hästsvans vilket är jättetråkigt då jag skulle vilja ha lite olika frisyrer. Ha det så bra! Kram

  carto 2014-03-15 08:20:21
  Svara
 • Var hos frisören o slinga kalla slingor samt skulle göra en ombre för det skulle se mer natural ut.
  Men jag upplever att utväxten går mer åt det varma- lite röda hållet. Och jag ville mer ha en kall-grå-svart ton typ sol smälter in fint!
  Kan typ silver shampo fixa till det, eller ska jag gå och göra om själva utväxten?
  Kraaaam

  Louise 2014-03-14 23:32:17
  Svara
 • Mitt hår blev drömhår efter att du fixat det!! Nu smälter det samman med mina egna färger, och äntligen slipper jag brandorangea håret!! 😀

  Sandra 2014-03-14 19:38:11
  Svara
 • Hej! Jag har nyss slingat mitt hår blont hos en frisör och för att behålla det kalla i håret ska man ju använda silver schampoo, men jag har ingen aning om vilka som är bra och vilka som inte är det. Kan du tipsa om något som är bra och fungerar utan att håret blir jätte strävt eller lila?
  Måste också säga att din blogg lätt är den bästa frisör bloggen!

  Erika 2014-03-14 16:31:21 http://fames.se/erikaeh
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!