Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Coloring part 3 //

Andrea

 

Före&Efter

I veckan hade jag underbara Andrea hos mig. Denna kvinna har så mycket varma pigment som drar mig till vansinne varje gång – haha. Jag kan nog göra ALLA ljusa i håret, men Andreas hår är ett av dom håren som jävlas med mig. Detta är tredje gången jag färgar bort den mörka ”Ombren” som jag färgade på henne i höstas. Om ni söker på ”Andrea” i sökfältet på kommer nog all historik upp med henne hår.

 • Det som är det roliga i det hela är att hennes hår är så starkt och växer så det knakar. Men nu börjar jag bli vän med hennes hår så jag slingade upp miljoner slingor och la även en mörkblond bottenfärg för vi märkte under tiden att hon måste ha kontraster mot ansiktet. Men mitt störta mission är att få en kallare nyans – jag lägger ren blå och violett men hennes hår stretar ändå emot mig. 

Haha, ni förstår. Jag har nog prövat allt på henne, alla mina spec knep och trix – men jag får kämpa vidare för är de det sista jag gör i mitt liv så ska hennes hår INTE få övervinna mig. Med denna förklaringen vill jag verkligen få fram att hår LEVER och oavsett sin kunskap så kan man stöta på massor med problem. Jag är dock helt galen när färger inte gör som jag vill, då får jag göra blandningar som jag tror INGEN skulle gjort. Men det är just det som jag älskar med mitt jobb, att använda kunskap, logiskt tänkande och få fram en kreativ utmaning.

Alla har rätt till en fin hårfärg – det är mitt motto. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Jag har en naturlig röd/orange ton på mitt hår och har alltid velat prova färga det brunt. Men min mamma är väldigt skeptisk mot att jag kanske aldrig kommer få tillbaka min naturliga nyans och att det kanske inte blir så bra. Hennes frisör sa att det var svårt att färga rödhåriga eftersom det är en annorlunda färg osv. Jag skulle vilja prova tona eller färga det men jag är väldigt osäker… Vad har du för tips? Och vad tror du är bäst att göra?

  Kram! 🙂

  Elinore 2014-03-18 14:28:02
  Svara
 • Hej! Jag har varit blond i hela mitt liv men blev brunett för några månader sen, men nu skulle jag gärna vilja bli blondin igen till sommaren! Men jag undrar om man kan slinga blonda slingor direkt på mitt bruna hår eller nåste man avfärga håret innan? Kram

  Elina 2014-03-16 21:33:27
  Svara
 • så fint, har tänkt att slinga håret men vad ligger kostnaden på om[ vill ha sommar blont som Andrea.?

  moa 2014-03-16 20:11:10
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Hej Moa!
   Du kan maila mig på elin@vanitystudios.se för mer information 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-03-17 23:13:33
   Svara
 • Hej Elin,
  Jag har tjockt, lockigt och torrt hår, typiskt ”Mellanöstern”. Jag har länge letat efter en produkt för mitt hår som håller håret PLATT, lent och ger glans hela dagen och jag har testat en massa produkter som tyvärr inte har gett det resultat jag vill. Jag undrar därför om du kan tipsa mig om någon produkt som håller tjockt, lockigt och frizzigt hår rakt en hel dag? Hade vart så tacksam för svar från dig. Du är grym.
  Hälsningar N

  Nea 2014-03-16 19:23:55
  Svara
 • Hej! Såhär är läget, mitt hår är naturligt mörkblont, men har slingat med schwarzkopf blekning nu i säkert 3 år så det är mer som helfärgat nu. Mitt problem är min mörka utväxt som kommer hela tiden som gör att jag måste fortsätta på samma onda spår med blekning. Jag vågar inte gå till frisör eftersom de kommer säkert inte vilja behandla så dåligt blonderat hår. Kan man färga blekt hår? Leker lite med tankan på att gå tillbaka till min naturliga hårfärg för att slippa utväxten. Finns det något annat mirakelsätt att nästan bli platinablond/ljus kall blond utan blekning? Tack på förhand

  Emma 2014-03-16 16:45:48
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand