Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // Silverschampo?

Hej! Jag har nyss slingat mitt hår blont hos en frisör och för att behålla det kalla i håret ska man ju använda silver schampoo, men jag har ingen aning om vilka som är bra och vilka som inte är det. Kan du tipsa om något som är bra och fungerar utan att håret blir jätte strävt eller lila?
Måste också säga att din blogg lätt är den bästa frisör bloggen!

Var hos frisören o slinga kalla slingor samt skulle göra en ombre för det skulle se mer natural ut.
Men jag upplever att utväxten går mer åt det varma- lite röda hållet. Och jag ville mer ha en kall-grå-svart ton typ sol smälter in fint!
Kan typ silver shampo fixa till det, eller ska jag gå och göra om själva utväxten?
Kraaaam

 

Hej!

Jag vet inte, men jag tror att jag är en av dom få som avskyr silverschampo. Problemet är oftast att man använder silverschampo för ofta, låter det sitta i för länge och missfärgningar händer väldigt ofta.

  • Silverschampo är till för dig som har blond, vitt eller grått hår. Tanken är att det ska neutralisera gula toner i håret på redan blonderat hår. Silverschampo fungerar inte på brunt eller mörkt hår. Sen vill jag verkligen tillägga att håret blir INTE ljusare av silverschampo, snarare tvärtom. Så använd INTE silverschampo om tanken är att du vill bli ljusare, gå till frisören istället.

Jag tycker håret blir väldigt torrt och poröst av silverschampo så vill du att ditt blonda hår ska bli friskare så skulle jag skippa det. Sen skiljer det sig med olika märken hur mycket lila/blå pigment det finns i schampot. Har du väldigt blont och slitet hår så är det större risk att håret blir lila/blått. Tycker även håret blir fläckigt och dassigt. Jag är, som sagt inget stort fan av detta men det är min åsikt och vissa tycker att silverschampo är magiskt – smaken är som baken. 

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind