Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Makeover – Love it //

20140317-222433.jpg

 

Före/Efter

Mina kära vänner, nuni. Jag blir alltid så exalterad varje gång jag gjort en färgning på en kund. MEN, efter jag gjort denna makeover idag så svävade jag lite på moln faktiskt.

 • Denna fina tjej hade färgat sitt hår mörkt i höstas och ville nu gå mot ljusare tider. Det jag blev så förvånad över var att hon hade stenkoll på hur detta fungerade, alltså hon hade inga förhoppningar att bli ljus på en kvart utan hon var helt med på att detta kommer ta tid och hon kanske inte skulle se så vacker ut i håret på en gång. Hon lyssnade helt på mig, var lugn och var beredd på min 3 stegs behandling för att bli ljus. Jag blev nästan lite paff, så trevlig ung tjej som var HUR cool som helst. 

MEN, nu kommer det bästa av allt. Hennes hårkvalité?! Hon hade ett otroligt bra hår och jag kände direkt att detta kommer bli bra, hon kommer få en skit snygg färg på en gång, samtidigt så trodde jag inte att hon skulle bli så ljus på EN färgning. Nu känner jag att jag ramlar över orden just för att jag blir sådär exalterad igen. Men första färgningen och jag ser fram emot nästa besök – så otippat och helt fantastiskt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind