Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vitaminer för håret //

Visste ni att: 

 • Zink är en av de viktigaste näringsämnen för håret och har man brist på Zink så kan man börja tappa hår och hårets kvalité försämras.  Zink är även bra för immunförsvaret, hud, hår och naglar. Så jag tipsar er att börja äta tillskott av Zink, eller så finns Zink mest i ostron, nötter, frön, kyckling, yoghurt och kalkon.
 • Känner du att ditt hår är tunt och växer långsamt? Då har du brist på Vitamin B. Eller äta massor av spirulina, nötter, frön, fisk, kyckling, kalkon, yoghurt, avokado, havre, ägg och quinoa.
 • All sorts av protein är jättebra för håret (även kroppen såklart). Tror det inte finns någon vetenskaplig studie på att just protein hjälper dig att få bättre hår. MEN, protein ökar collagen som håller hud, hår och naglar lyckliga. Ät mycket mat med hög proteinhalt eller proteinpulver.
 • Biotin – Biotin är en typ av B-Vitamin men jag vill ändå ta upp denna. Se till att det finns Biotin i dina vitamintabletter eller i maten – ditt hår kommer stråla.
 • Omega-3 är ett MÅSTE. Se till att få i dig så MYCKET av Omega-3 som möjligt så kommer håret tacka dig. Det är bra om du får i dig fisk, nötter och frön som lin, hampa och chia. Du kan också ta omega 3 fiskolja eller kapslar.
 • C-vitamin är en vitamin som är viktigt för ditt hår. Det bidrar till en bättre hårväxt. Vitamin C finns i massor med livsmedel, frukt och grönsaker – eller som kosttillskott i hälsobutiker.

DSC_0001

My Hair // 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin! Jag tycker att du har en jättebra frisörblogg och du verkar så duktig! Därför har jag en fråga till dig. Jag tycker att mitt hår väldigt kort tid efter att jag tvättat det ser och känns fettigt. Jag har frågat en annan frisör och hon sa att det kan ha något med min ålder (jag är 15 år) att göra. Min fråga är om du vet något bra schampoo som jag inte behöver använda varannan dag för att mitt hår ska se fräscht ut eller tips på några andra bra produkter som kan hjälpa mig med det här? Skulle verkligen uppskattas! Kram

  Alva 2014-03-17 20:24:45
  Svara
 • Hej Elin tack för en grym blogg!
  Tänkte börja med att fråga vart salongen du jobbar på ligger? Skulle jätte gärna vilja beställa en tid hos dig eftersom mitt hår känns väldigt kaos just nu. Jag skulle verkligen behöva hjälp med hårfärg, vad jag skulle passa i osv. Skulle vara jätte tacksam för svar, kram!

  Cassandra 2014-03-17 17:32:52
  Svara
 • Hej Elin tack för en grym blogg!
  Vart någonstans ligger salongen du jobbar på? Jag undrar eftersom jag följt dig på instagram och tycker du lyckas så sjukt bra med allt du färgar ! Jag skulle verkligen vilja beställa en tid hos dig och få ordning på mitt hår, har världens ångest för vad jag vill ha för hårfärg, vad jag skulle passa i osv. Skulle vara jätte tacksam för svar ! Kram 🙂

  Cassandra 2014-03-17 17:27:03
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind