Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kall blond // Afterpic

20140318-143045.jpg

Bara för att jag skrev att jag skulle ta före/efterbilder så missade jag förbilden. Men Cornelia hade ca tre centimeter mörk utväxt och längderna var lite gulaktiga (som oftast blondier blir efter några månader). Så jag slingade utväxten, nyanserade och klippte igenom hela håret.

Så härlig morgon med fina vän!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Vill börja med att säga att du är så himla duktig frisör det är såå synd att jag inte bor närmre Stockholm.
  Jag gillar också att ha en kallare ton till en viss gräns. Alltid när jag är oss min frisör så slingar hon botten och klipper och lägger på en nyansering men när hon lagt nyanseringen så blir det så grått/grönt. Jag vill absolut ha kallare ton fast inte så kallt, du får alltid Perfekt kall färg som fortfarande ser naturlig ut! Hur gör du? Vilken nyansering lägger du?

  Sedan har jag en fråga till du har sagt att du ibland slingar topparna på blondt hår eftersom att det lätt blir missfärgat och tråkig färg på längderna ( kanske har misstolkat det fel) det är något jag själv nämligen tror skulle behövas på mig. Hur ska jag isåfall säga till min frisör?

  Är såå tacksam för svar.

  Kram Isabella

  Hej! 2014-03-19 07:22:37
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind