Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sminktips //

DSC_0765

 

I samband med när jag beställde mina Naked 2&3 så beställde jag även hem dessa två skönheter.

  • Ett matt brunpuder från ST.TROPEZ
  • Samt en Shimmer, highlighter från ”The Balm – Mary-Lou Manizer”

Jag tycker det är lite roligt att pröva lite olika varianter på vissa produkter. Just highlighter och brunpuder är någonting som kan variera så mycket och jag ska säga att jag verkligen gillade dessa produkter. Får topp betyg av mig och kan handlas HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag är en tjej i tonåren som får jättefett hår väldigt fort. Jag duschar mitt hår varje dag och jag vet att det egentligen inte är bra och att det sliter osv men jag vet inte vad jag ska göra. Jag avskyr att gå runt med fett hår. Jag försöker låta bli att duscha det om jag ska vara hemma eller något men ja.. Skulle bli väldigt tacksam om du svarade på detta! Du är otroligt duktig på det du gör. Kramar 🙂

    Anonym 2014-03-18 14:26:37
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!