Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Coloring // Day

Idag har varit en riktig skitdag – vädret är trist och jag är verkligen inte taggad för att träna ihjäl mig på Xtreme-fit ikväll. Men vad ska man göra? Det är bara kämpa på – hur klyschigt det än låter. Men jag har haft några kunder idag, då blir man glad. Så tänkte visa er några av dagens jobb!

ELIN

Före/Efter

ELIN1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Gud vad du är duktig! Behandlingen du gör är amazing! Undrar bara om man ska ha nytvättat hår när man kommer till dig för behandling?
  Med vänlig hälsning, sofia

  Sofie 2014-03-24 13:41:58
  Svara
 • Hej Elin!
  du är grym och jag skulle verkligen vilja att du stylar mitt hår som är så fruktansvärt tråkigt och fläckigt blondt. men sthlm är lite väl långt för mig, då jag bor i Göteborg. Min fråga är då om du känner/vet någon grym frisör här i gbg som du skulle vilja tipsa om?
  kram på dig 😀

  Jennie 2014-03-19 22:22:01
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Hej Jennie!
   Men det var tråkigt att höra. Förstår att det är en bit att åka 🙁 men du är så välkommen så. Tyvärr så vet jag ingen speciell frisör i Göteborg, men googla, kolla bloggar, instagram och hör med dom som ser riktigt snygga ut i håret.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-03-22 15:26:11
   Svara
 • Hej elin. Kollar din blogg då och då. Men nu är det så att jag klippte av allt mitt hår pgr av värmetänger/hårfön(riktigt kort kort). Hur skall jag göra för att håret skall växa fortare?

  Kirsten 2014-03-19 21:37:25
  Svara
 • Hej! Tack för en såå bra blogg! Älskar dina tips om hårprodukter osv. Jag har en fråga: jag har ljusbrunt, ganska lockigt hår som är liite längre än till axlarna men väldigt tunnt och ganska slitet (efter många år med plattången) och jag undrar om du har några tips på bra frisyrer man kan ha med den kvalitén och längden på håret? Har tidigare haft hårförlängning och vill mest av allt bara få mitt hår att växa! Lyckas dock inte få det så, även fast jag slutat använda plattången! Har du även några super tips på produkter man kan använda? Tack på förhand 🙂

  Lisa 2014-03-19 18:44:04
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind