Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snart så //

Bild 2014-03-20 kl. 08.32

 

Över påsken så åker jag och min gubbe till Paris i fyra dagar. Ni förstår inte hur mycket jag längtar, det är så otroligt mycket jobb just nu och tränar jättemycket. Så det ska bli skönt att komma bort lite och hämta hem lite mer inspiration och energi. Efter det är det full fart inför sommaren och jag har inte hunnit planerat mer än jobb.

  • Det var så komiskt när jag köpte en tröja på Zara för några veckor sedan. Tänkte inte mer på det, sen igår så märkte jag att det stod ”Paris Town of Love”Någon vill säga mig någonting?  En sak till, har ni några tips som jag MÅSTE göra i Paris?

Bild 2014-03-20 kl. 08.32 #2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du har fan värdens finaste lockar!! Snälla visa hur du gör och vad du använder dig av 😀

    Johanna 2014-04-18 21:37:41
    Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind