Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Swedish blonde //

MAKE

  • När man får ett hår som inte klippts på flera år, hemmafärgat sedan innan och kunden önskar sig en hel-makeover. HUR taggad blir man inte då? Det blev jag, denna tjej fick en ny färg samt en snygg frisyr. Riktigt hett inför våren, när den ska komma – men hon är redo i alla fall. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag har sett dina bilder och du färgar och klipper så sjukt snyggt! Jag är själv blond och slingar det. Hur gör man om man vill boka tid hos dig, finns det något nummer eller hemsida? 🙂 hur mycket kostar det ungefär i sånt fall, att slinga och klippa det. Du är verkligen sjukt duktig! Kram

    Emelie 2014-03-20 11:54:29
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!