Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fantastiskt hår //

HÅR1Före&Efter

Igår hade jag denna stjärna i stolen, har nog aldrig sett en mer chockad tjej när jag tog fram håret och visade färgen – haha. Denna makeover var rolig att göra. Ta bort den gräsliga ”dip-dye”/”Ombren” och färga en mörkare soft, beige ombre och klippningen gjorde allt.

DSC_0923

Front-pic

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej elin, din blogg är fantastisk! jag har lockigt hår som bryts av i mitten, jag plattar det aldrig, självtorkar och använder mig av redkensprodukter, mina toppar är fina men ändå så bryts mitt hår i mitten. jag har börjat använda mig av redken anti snap men ser inget resultat och har slutat använda tofs.

    tanja 2014-03-21 09:51:58
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!