Ibland blir det fel // gör om gör rätt

HÅR4Före/Efter

På morgonen hade jag denna snygga tjej hos mig. Hennes mamma följde även med, så vi hade en tjej-morgon själva på salongen. Det är så att dom har kommit ända från Östersund för att Denice skulle fixa håret hos mig – jag blir alltid så otroligt smickrad när ni reser långt för att blir fina i håret hos mig. Denna tjej var mörkhårig innan och gick till någon frisör som avfärgade henne TRE gånger? Förstår ni, TRE gånger på samma gång? Det är klart att håret bli helt förstört och morotsfärgat? Hon gick tillbaka och dom blekte henne ännu mer fast med slingor?! 

Detta är mord till håret, helt allvarligt? Hur tänker man som frisör då? Så jag hade inget annat val än att börja om från början, mörka ner och lätta upp med ljusa slingor så hon ser snygg ut i håret. Så får vi med tiden gå mot ljusare tider, GÖR om GÖR RÄTT. Den som lider mest av detta är självklart kunden, hade man gjort rätt från början så hade hon varit snyggt blond till sommaren. Det fanns inte en chans för mig att ljusa upp hennes hår mer, det skulle gå av då.

Men jag är ändå glad att jag fick ta hand om henne idag, hon blev så fin i håret och hennes hår ser levande och friskt ut. Så har vi lagt upp en plan hur vi ska färga det hädanefter.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag var hos frisören för några veckor sedan för att göra en ombre. Jag har väldigt mörkt hår och ville blont i topparna med en snygg övergång. Istället fick jag precis sådär som tjejen på bilden och ingen snygg övergång utan 5 superblonda slingor som börjar i hårbotten. Jag ska gå dit idag och göra om det då jag inte alls är nöjd. Vad rekommenderar du att jag ska göra om jag inte vill slita på håret mer? Jag kan tänka mig en brunare ton istället för blond. Ska jag blanda blont och brunt kanske? Vad vlir snyggast?
  Tack för svar!

  S 2015-03-26 10:07:44
  Svara
 • Fint det blev!
  Ska gå från väldigt rött hår till något annat nästa frisörbesök. Hur hade du gjort då? Mörkbrunt eller ljus/guldbrun?? Vill så småningom bli blond igen. Men vill inte få ett glanslöst och tråkigt hår nu, utan en färg så att håret set blankt och friskt ut. Det är axellångt nästan.

  K 2014-03-23 18:12:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!