Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // platt hår?

Hej Elin,
Jag har tjockt, lockigt och torrt hår, typiskt ”Mellanöstern”. Jag har länge letat efter en produkt för mitt hår som håller håret PLATT, lent och ger glans hela dagen och jag har testat en massa produkter som tyvärr inte har gett det resultat jag vill. Jag undrar därför om du kan tipsa mig om någon produkt som håller tjockt, lockigt och frizzigt hår rakt en hel dag? Hade vart så tacksam för svar från dig. Du är grym.
Hälsningar N

Hej du!

Tack snälla, självklart. Jag förstår, det är vanligt att lockiga hår är torra och porösa – det behöver inte betyda att det är slitet. Jag tycker du ska investera i en riktigt bra plattång, jag tror att Loreal Professionell Steampod skulle passa dig som handen i handsken.

  • Jag har skrivit om denna magiska plattång flera gånger, du kan läsa om den HÄR eller söka på Steampod i ”sök” fältet på min blogg. Denna plattång får ALLT rakt, du kan nog sätta dig i en bastu och håret kommer fortfarande vara rakt. Sedan rekommenderar jag att använda keratinprodukterna som hör till Steampoden. Finns att köpa HÄR.

Produkter gör inte underverk utan dom är en hjälp för dig att styla håret. Så du kommer få kämpa med värmeverktyg, men var försiktig – vårda håret och använd plattång med försiktighet.

elinjohansson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har likadant hår som hon som skrev frågan och undrar; Är steampoden på något vis mer skonsam för håret än vad en GHD är? Jag använder GHD nu och den får mitt hår platt men eftersom jag plattar håret så ofta så vill jag verkligen ha det absolut skonsammaste för håret. (Säg inte att jag ska sluta platta håret för det kommer aldrig att hända :p).
    Tacksam för svar! 🙂

    Frida 2014-03-23 20:27:54
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand