Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommen våren // härliga blondin

HÅR9Före/Efter

  • Alltså jag älskar när jag kan börja ta efterbildar ute, när solen skiner och man kan verkligen visa hur resultatet blir. Det är alltid jättesvårt att få till bra blider när man ska fota hårfärger. Jag upplever att kameran tar upp för mycket av det ena eller det andra, men jag försöker lära mig hur min älskade Nikon fungerar. Här har vi en naturligt snygg blondin som ville ha en liten förändring, härligt blond, kallare ton och en genomgång på klippningen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!