Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Våffeldagen //

Denna dag har gått i ett, har haft så otroligt mycket att göra så har knappt hunnit med bloggen eller lägga ut mina för och efterbilder. Men jag kom hem efter att tagit hand om min fina vän Regina. Ni ska få se alla bilder imorgon, det blev SÅ FINT – vad sägs om Mocca-blond? Mer om det imorgon.

Men kvällen till ära så blev det våfflor. Kan ska ju egentligen inte äta massor med skit i veckorna, men är det våffeldagen så är det. Så med lite färska bär och vispgrädde på så slank det ner väldig fort.

V1 V

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!