Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Produkttips // ni kommer älska detta!

DSC_1001

Här har vi två nya produkter från Redken som ni kommer tycka SÅ mycket om. Den första (t.v) är:

 • PILLOW PROOF BLOW DRY EXPRESS PRIMER WITH HEAT PROTECTION – Som är en primer för håret, den skyddar håret från värme upp till 450 grader, hjälper att bygga upp hårets egna struktur och ska ge upp till 24 h hållbarhet för en mer varaktig volym. Detta produkt är alltså tre gånger starkare än någon annan stylingprodukt – reslutatet blir ett mer hälsosammare hår som håller din styling på plats ordentligt. Appliceras i vått hår – MAGISK!
 • ALIGN 12 – PROTECTIVE SMOOTHING LOTION – Är en utredande stylinglotion som skyddar och hjälper dig som har frissigt hår. Vill du att din finföning ska hålla och att du ska behålla den där glansiga ytan – då är denna produkt som gjord för dig. Appliceras i vått hår, därefter styla med fön och rundborste för en utslätande effekt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] LÄNK 2.LÄNK 3.LÄNK […]

  Läsarfråga // Styling A&O | Elin Johansson 2014-04-03 13:15:04 http://elinjohanson.se/lasarfraga-styling-ao/
  Svara
 • Pillowproof förkortar även föntiden med 30% 🙂

  Linda 2014-03-28 13:19:40
  Svara
 • Hej!
  Har en fråga som INTE handlar om produkterna på bilden utan redken iron shape 11. Kom att tänka på den när jag såg pillow proof. Fick en sådan spray av min frisör och undrar hur man gör med den? Det ska väl vara ett vanligt värmespray, men när man sprayar på håret blir det som och luktar som hårspray. Vet inte vad jag gör för fel eller om den ska vara så. Upplever också att håret blir svårt att få som man vill ha det om man ska locka det, blir inga lockar alls. Skulle vara tacksam för svar (om du nu har erfarenhet av den produkten) så att jag kan göra ett nytt försök och förhoppningsvis få mer användning av den. 🙂

  Elin 2014-03-26 21:31:39
  Svara
 • Vart finns dem att köpa? Har du ngt bra tips där man kan köpa olika hårprodukter för ett bra pris?

  Lisa 2014-03-26 15:18:08
  Svara
 • Hej Elin måste säga att du är grym! Men jag har lite
  Frågor om såna där värmespolar (hatet det så?) hoppas du förstår i alla fall kan du inte göra en video eller bild instruktion för är sugen på att börja använda såna samt tips på bra sådana, går de att använda när man har extensions? För känns sol att de skulle passa min vardag bättre än att stå med locktången
  kram

  Alba 2014-03-26 14:35:32
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!