Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga // Värmeskydd?!

Hej!
Har en fråga som INTE handlar om produkterna på bilden utan redken iron shape 11. Kom att tänka på den när jag såg pillow proof. Fick en sådan spray av min frisör och undrar hur man gör med den? Det ska väl vara ett vanligt värmespray, men när man sprayar på håret blir det som och luktar som hårspray. Vet inte vad jag gör för fel eller om den ska vara så. Upplever också att håret blir svårt att få som man vill ha det om man ska locka det, blir inga lockar alls. Skulle vara tacksam för svar (om du nu har erfarenhet av den produkten) så att jag kan göra ett nytt försök och förhoppningsvis få mer användning av den.

 • Hej!
  – Vad konstigt att du upplever den så?! Men Redkens Iron Shape 11 är endast ett rent värmeskydd. Du ska bara spraya i den i vått hår, INTE i torrt. Vill du ha extra skydd när håret är torrt så skulle jag använda en olja istället. Iron Shape är INTE en stylingprodukt, alltså den har bara i uppgift att skydda håret från värmeverktyg. Men om du vill ha en stylingprodukt som hjälper dig att bibehålla lockar så skulle jag välja:
 •  Kevin Murphy Anti Gravitysom är en stylingprodukt som appliceras i vått hår. Ger textur, hållbarhet och fyllighet till håret.

 

Hair //

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack för svar! Vet felet jag gör. Sprayar i torrt hår för har för mig att det står att man ska göra det på baksidan. Så ska testa i vått hår nästa gång! 🙂

  Elin 2014-03-28 15:37:04
  Svara
 • Hej och tack för en grym blogg! Jag skulle vilja hitta en inpackning som är kanon för blekt och torrt hår. Skulle bli jätteglad on du hade något tips!!
  Kram

  Matilda 2014-03-28 14:21:02
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!