Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

När det ger resultat //

ELIN12

 

Nu har jag tränat Xtremefit i fyra veckor och ätit riktigt bra. Jag känner att min kropp har förändrats så mycket, jag är så otroligt mycket starkare och tajtare. Jag varken mätte eller vägde mig när jag började – just för att jag tränar samt äter nyttigt just för att orka jobba så mycket som jag gör. Men det är så sjukt vad träning gör, mina kläder börjar hänga och igår gick jag och köpte ett par nya byxor – jag kunde köpa M i byxor?! Det var riktigt härligt – jag kan köpa S i tröjor!!! MAGISKT! 

Jag har sagt upp mitt Sats-kort och ska fortsätta med Xtremefit – fast Superior. Utomhus och vi kommer träna på olika platser varje gång. Jag har fått massor med frågor om Xtremefit, så det är bara gå in på hemsidan och kika HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Elin Johanssons webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind