Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Yellow to natural blonde //

BLOND

 

  • I veckan hade jag en jättesöt tjej som har gått den jobbiga vägen från mörkbrun till ljus. På förebilden har hon avfärgat håret flera gånger och nu var det dags att forma om hårfärgen. Det kommer nog ta en färgning till för att få den perfekta blonda färgen. Men för att få mer liv så började jag blanda in massor med slingor. Fortsättning följer…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Elin! Tack för en underbar blogg, dina arbeten är magiska! Nu till frågan, har hört massa bra om kokosolja samt att det ska vara bra att använda i håret. Så jag tänkte rådfråga dig som är så kunnig, är kokosolja något att rekommendera till håret? Tack på förhand!

    Hanna 2014-03-28 20:19:25
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!