Söndag // fortsättning följer…

ELINSLösa stora lockar, mittbena och ”elin-svallet” – alltid redo.

Söndagar är mina heliga dagar. Jag brukar alltid sova länge, umgås med mina killar och lägga ifrån mig jobb och mail. Jag har så mycket att berätta för er i imorgon. Jag ska gå igenom 1000 bilder från Sebastian-eventet igår och ska visa er en fet goodiebag.

Jag jobbade som sagt hela dagen och sedan fixade jag iordning mig lite snabbt, blev en svart blus från Zara Studio och ett par tajta tajts. Jag gillar att se så trist ut som möjligt i kläder för att kunna framhäva mitt hår och smink. Fungerar varje gång…

Eventet var otroligt professionellt och hur trevligt som helst. Jag kommer utvärdera hela kvällen imorgon och visa er filmer samt bilder. Efteråt gick vi och tog ett par shotarPAPA, därefter en sväng på Bergmans. Just utelivet är så tråkigt numera, jag ville typ bara hem och sova. Jag tycker att stå och se fin ut med champagneglaset i högsta hugg, försöka intala sig att musiken som spelas är bra och lukten av svett, alkohol och billig parfym är inte min grej längre.

Jag älskar att gå ut och röjja med gamla tjejpolare på Hells Kitchen, dansa till Beyonce och ha riktigt kul. Men leka Stureplans högre makt har jag gjort nog i mina dar. Nu blir det något onyttigt, film och njuta av denna söndag.

  • PUSS

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan du inte lägga ut en film på hur du gör dina perfekta lockar?? 🙂 ditt hår är ju de finaste som finns och du får alltid till de där super snygga lockarna som alla vill ha.. Samt hur lång tid tar det, hur du lockar hela håret osv? Om inte en film, kanske förklaring till bilder? Vore så tacksam!!! Btw, du är bäst! 🙂

    Josefin 2014-03-30 17:27:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!