Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I love my blondes //

ELINJOHANSONS

 

  • Det är många som tror att jag bara göra blonda hår. Jag gör alla färger på mina kunder, men jag väljer att lägga ut dom som jag tycker sticker ut lite extra samt när jag vill trycka lite extra för en viss hårfärg. Hade denna snygga tjej hos mig i morse. Efter misslyckade försök hos andra frisörer att få kontraster, kalla ljusa toner samt mjuka skiftningar så fick jag sätta färgpenseln i hennes hår, ni skulle sett henne framifrån – GOSH!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!