Love Kevin Murphy //

Kevin Murphy

 

 • Denna tisdag vill jag lyfta fram Kevin Muprhys fantastiska produkter. Jag tycker Angel.Wash samt Angel.Rinse är den vårdande serien som ligger mig varmt om hjärtat. Har du ett behandlat hår, torrt och du är mån om hur ditt hår mår. DÅ är detta en serie för dig. Kevin Murphy står för hårvård och produkterna är magiska för håret. Jag har pratat mycket om Redken, tycker fortfarande att dom är produkterna är grymma. Men Kevin Murphy är trendigt, nytänkande och dom ligger så i tiden. I ett halvår har jag dagligen använt KM på mina kunder och det är en stor kärlek och ett beroende som växer fram.

Ni har säkert märkt att jag tipsar mer och mer om KM och jag kommer fortsätta med det. Deras detox schampo är det bästa jag testat, kommer skriva om det mer senare. Har ni frågor eller funderingar om KM, tveka inte att kommentera.

 • Om ni är nyfikna att köpa några av dessa eller kika runt på sortimentet så kan ni klicka HÄR.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin! Hur länge håller en sådan flaska, på 250 ml för dig? Får man resultat efter några tvättar? Eller kan det ta ett halvår? Har blivit så sugen på att köpa bra produkter men samtidigt så vill jag inte lägga flera hundra kr varje månad då jag bara är 15 och inte har så stor budget. Men mitt hår blir jättefrissigt efter en tvätt då jag använt tresemme schampo och balsam, så samtidigt kanske det är värt det? Vad tycker du? Kram

  Olivia Gunnarsson 2014-09-07 10:24:03
  Svara
  • Svar på Olivia Gunnarssons kommentar.

   Hej!
   Jag har rätt mycket och långt hår men en flaska på 250 ml räcker kanske 3-4 månader. Men då måste jag påpeka att jag tvättar håret en gång i veckan, räcker längre ju mindre man tvättar håret. Jag förstår att ditt hår blir frissigt utav Tresemme, byt till KM.
   Lycka till
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-09-08 11:46:54
   Svara
 • Hej! Jag har blivit väldigt sugen på att testa flera av alla produkter som du tipsat om, men är väldigt osäker vad som passar mig.. Sen en tid tillbaka har jag haft jätte problem med torr hårbotten och jobbiga sårskorpor, har sen dess endast tvättat håret två ggr/vecka. Längderna har blivit riktigt torra dem med. Vad bör jag göra/införskaffa mig för bättre hårbotten samt glans och lyster i mitt hår??
  Tack för en inspirerande toppenblogg!

  Carro 2014-04-01 13:22:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!