Makeover // soft blonde

ELINJOAHNSSON

 

Igår kom en tjej in med ett av dom längsta hår jag sett på länge. Man ser lite dåligt hur långt det faktiskt är på förebilden, men det var otroligt långt. Hon ville göra en helmakeover med både färg och klipp. Jag kan tycka att om man har sådär otroligt långt hår så blir man väldigt begränsad på valet av färg. Antingen väljer man en helfärg (utan slingor) eller så ljusar man bara upp med några slingor och håller underhåret lite mörkare. Just för att jag tycker att helheten blir så spretig och ”håller” inte ihop när håret är SÅ långt.

SÅ kunden ville ha ett ljusare hår, mörkare kontraster från botten och en frisyr. Jag hade inget annat val än att klippa bort 20 cm av håret, resultatet blev ett hår som lever och hennes stylingalternativ blir oändliga. Förstår ni hur friskt hennes hår blev? 20 cm av ett hår? 

  • Love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!