HELT NYTT PÅ MARKNADEN // Genialiskt

Nu ska jag presenter någonting som jag inte ens har fått hålla i än. Kan vara för att produkterna inte kommit till Sverige än?! – tror jag. Dom är beräknade till april månad, så JAG LÄNGTAR! Jag vet att alla kommer rusa till salongen för att få tag i dessa produkter.

Det handlar alltså om Kevin Murphy’s nya PLUMPING.LINE.

KM

 

 • Om ni tänker efter så har verkligen ögonfransserum tagit världen med storm. Drömmer om tjockare, fylligare och längre ögonfransar samt bryn går i uppfyllelse. Men varför har ingen tagit den teknologin vidare till håret? Jag menar:
  – Vem vill inte ha tjockare, fylligare och längre hår? 

Det är var varje svensk tjej önskar sig mest av allt. Men den geniala Kevin Murphy har gjort det igen, han har tagit fram en helt ny hårvårdsserie som på 14-30 dagar ska hjälpa dig att få bättre hår – alltså PLUMPING.LINE. Det går inte att luras denna gång, just för vi har sett hur ögonfransserum har gjort med våra fransar och bryn – DET FUNGERAR. Självklart måste du använda produkterna regelbundet för resultat och vissa har märkt skillnad redan första veckan.

Det Kevin har gjort är så underbart just för att på marknaden idag så finns det så mycket produkter för män som tappar hår och det finns ingenting för oss tjejer som vill ha fylligare och bättre hår. Syftet med produkterna är att kicka igång hårsäckarna och bidra till att mer hår växer ut som bidrar till ett fylligare hår. Så det hår som redan växt ut, kan må kännas fylligare men huvudsyftet är att kicka igång hårsäckarna och du får mer hår på huvudet.

Denna serie innehåller:

 • Kevin Murphy – Plumping Wash (schampoo)
 • Kevin Murphy – Plumping Rinse (balsam)
 • Kevin Murphy – Body Mass (leave-in) OBS: Denna produkt MÅSTE vara den första produkten som sprayas på håret efter tvätt.

Genialiskt och helt fantastiskt – Så fort jag får dessa i min hand så kommer jag köra testet i 60 dagar. Ni kommer vilja köa för att få tag på dessa produkter – kanske vi kan ha en tävling? Vem vet…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nioxin har ju exakt grej samma schampo, balsam och ett skum som du masserar i hårbotten. Får det att se tjockare ut samtidigt som det får hårbotten att få optimala förhållanden för att håret ska växa! Grym blogg förresten 🙂

  Emma 2014-05-04 19:57:20
  Svara
 • Måste man använda alla tre produkter eller räcker det med schampoo och balsam? Grym blogg har du!

  Elin 2014-04-21 20:16:36 http://nattstad.se/elingluggen
  Svara
 • […] Därför vill jag verkligen hjälpa er att få hem dom. SÅ all info om dessa produkter hittar du HÄR och vill du beställa dessa så klickar du […]

  NU HAR DOM KOMMIT // SÅ BLIR DOM DINA | Elin Johansson 2014-04-15 09:14:51 http://elinjohanson.se/nu-har-dom-kommit-sa-blir-dom-dina/
  Svara
 • Ja, när och var kan man köpa?

  Rebecca 2014-04-07 18:38:31
  Svara
 • När kommer dessa ut att köpa för allmänheten? & vart kan man köpa det? Behöver dessa produkter!!!!! Kram

  Isabella 2014-04-07 09:27:02
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om det går att få brunt hår med röda toner i ( färgat från råttfärgat hår med hemmafärg som heter kastanj) till ljusbrunt hår med ombre hos frisören. Jag velar mellan att boka tid eller inte, då jag absolut inte vill att frisören ska försöka göra något som i slutändan inte ens fungerar. Jag har kikat på dina fantastiska före och efter bilder, men ingen av dom har haft rött i håret från början.

  Vore extremt tacksam för svar! Sluta aldrig ge oss hårinspo <3 / Dessi

  Dessi 2014-04-06 10:25:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!