Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I’m in love // Marc By Marc Jacobs

Marc By Marc Jacobs

Jag har hittat dom – jag är frälst. Jag kikade in på Linn Herbertsson blogg för någon dag sedan och såg att hon tipsade om ett par hårsnoddar från Marc By Marc Jacobs och tänkte – JUST JA. Jag har själv deras hårband sedan långt tillbaka men har helt glömt bort utbudet. Gick in och kikade och där fanns så mycket fina hår accessoarer. Så ville tipsa er om detta, vill ni lyxa till det och vill bära hår accessoarer av världsklass så kika in HÄR.

 • Mina favoriter är självklart hårsnoddarna i blått och rosa – I WANT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!