Allt är upp och ner?!

När man är sjuk i flera dagar så missar man tidsuppfattningen lite. Jag har sovit nonstop och har endast märkt solen gått upp och ner. Min älskade pojkvän är bortrest och min älskade hund Torsten är borta också tills på söndag så jag är helt själv hemma. Det är man inte heller van vid?! Det ända som hållit mig vid liv är att kunna ge er något blogginlägg då och då.

Idag är febern borta men halsen gör riktigt ont fortfarande. Men som frisör verkar det inte vara som att man får vara sjuk?! Då kan jag ställa en motfråga – hur tror folk att deras hår blir om jag står med feber och hostar var 5.e minut? Ni förstår inte hur stor press jag har på mig. Att jag ständigt måste leverera och saker och ting får INTE gå fel för jag har inte det utrymmet i min kalender. Det sjukaste är att jag nästan känner att jag måste stå till svars för att jag är sjuk här. Ni frisörer som läser min blogg – upplever ni detta?!

 • Som tur är så är jag egen företagare och väljer helt och hållet själv vem eller vilka kunder som sätter sig i min stol. 

Elins

 

Är det bara jag som skär bort kanterna?!

elins3

 

Jag tröttnar aldrig på gröt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag undrar hur mycket det kostar att färga och klippa håret hos dig? Du behöver inte svara exakt pris utan undrar bara om priserna ligger runt 1200 eller 5000 kronor?

  Melinda 2014-04-06 08:54:30
  Svara
 • Jag håller med dig till 100%, vi frisörer får inte vara sjuka. Många kunder som ringer blir även förvånade om man INTE jobbar på söndagar (?)
  Ehh ja, vi kanske också har ett liv, tro det eller ej. Eller kanske behöver vila oss ibland precis som alla andra som har ett arbete där man levererar både psykiskt och fysiskt nånstans mellan 8-12h per dag.

  Superfin blogg btw, väldigt inspirerande! 🙂

  Linda 2014-04-05 21:17:41
  Svara
 • Åh!! Vet precis hur du känner. Som tur är så har jag bara varit så sjuk att jag varit tvungen att avboka mina kunder en gång. Men jag fasar för att det ska hända igen.. Varför ska det vara så? Det finn alltid någon som blir sur, hur man nu kan bli det.
  Men dom som inte förstår och inte kan ta det klarar man sig utan.. Krya på dig!

  Carolina 2014-04-05 15:09:39
  Svara
 • Om man har hektiskt schema, hur blir det med dem man varit tvungen att avboka, får du pressa in dem i kalendern då, måste vara jobbigt att känna sån press

  Sandra 2014-04-05 14:21:19
  Svara
 • Vet precis vad du menar. Låg i magsjuka och skulle mellan spyattackerna ringa och avboka mina kunder för dagen. En blev något sur och en frågade om jag inte kunde försöka ändå trots att man hörde hur dåligt jag mådde… Men man kan inte rå för att man blir sjuk..

  Amanda 2014-04-05 13:29:15
  Svara
 • Självklart så ska man inte jobba när man är sjuk, det gäller ju faktiskt för alla – oavsett yrke. Yrken där man har personlig kontakt med sina kunder (så som frisör) så är det ännu viktigare att ge ett positivt intryck och den bästa servicen man kan ge. Jag som inte är frisör, men kund, tycker att frisören ska ta hand om sig själv innan dom tar hand om mitt hår!

  Hoppas du kryar på dig snart!

  Mvh / Dessi

  Dessi 2014-04-05 12:44:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!