Söndag // update

MATELIN

 

Nu börjar jag komma tillbaka till livet. Efter tre dagar av isolering så börjar jag känna mig levande. När jag vaknade upp här vid lunch så kände jag mig till och med sugen på mat, så jag slängde ihop havre Scones och fortsätter att hinka i mig citron/limevatten. 

Jag ska pröva jobba imorgon, men jag ska inte träna Xtremefit så länge jag har ont i halsen. Så hoppas att jag kan träna på onsdag. Vad säger man, får man träna om man är lite snorig och hostig, men inte vid ont i halsen? 

  • Nu ska jag ta en efterlängtad dusch, fixa iordning här och invänta mina killar som kommer ikväll. LÄNGTAR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!