Äntligen // före&efter

FÖRE ELINS

SOM jag längtat efter att få färga hår. Fyra hela dagar i sängen så fick jag äntligen ta hand om mina fina kunder igen. Här har vi en riktigt snygg kvinna som ville liva upp sitt blekta och slitna hår. Från blekt, med gula toner till en mer lyxig kall/beige ton med kontraster med ett djup som framhäver hennes snygga drag i ansiktet.

EFTER ELINS

  • Dessa bilder är tagna med min nya kamera. Jag har ju redan en Nikon systemkamera (D3200), som är GRYM. Men den är lite för avancerad för att ta bild på hårfärger. Jag vill att resultatet skall synas klart och tydligt på mina bilder, därför köpte jag en lite ”lättare” variant (Canon G16). Jag var väldigt nöjd med dessa bilder, jag håller fortfarande på att lära mig men so far so good.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Jag tänkte bara höra med dig om du är nöjd med kameran?
    Är så trött på att inte lyckas fånga färger i mina kunders hår med mobilkameran att jag måste köpa en riktig kamera. 🙂

    Annelie Lövgren 2015-04-08 09:42:17
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!