Boknings update //

elins

 

Hej mina kära läsare och kunder!

 • Nu är det dags för en update igen ang tider och bokningar känner jag. Jag är så otroligt glad att ni vill komma och vill bli fina i håret hos mig men vill informera hur läget ser ut. Just nu finns det endast ett fåtal tider kvar innan sommaren, jag har dom två sista veckorna i juni kvar för bokningar. SÅ för befintliga kunder:

Skicka ett sms (0738-552525) eller maila ([email protected]) för att hinna få en tid innan sommaren. För er nya kunder så först till kvarn på tiderna. Hela juli kommer jag vara borta, så det finns ett fåtal tider kvar i augusti att boka.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Plingade iväg ett sms, hoppas det löser sig med en tid 🙂

  Therese 2014-04-07 11:29:19
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag är lite sugen att skaffa en ombre eller en del honungsfärgade slingor nu till sommaren. Det jag undrar över är hur/om man kan färga utväxten själv på något smart sätt för att inte kladda i det ljusa? Har varken lust eller ekonomi att gå till frissan varje gång jag behöver färga utväxten mörk, men kan tänka mig att det är bökigt att göra det hemma utan att det blir fläckar i de ljusa partierna.. tack för en bra blogg 🙂

  victoria 2014-04-07 10:29:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!