Mellis är min grej //

bild 2-11

 

Nu när jag varit/är sjuk så försöker jag boosta kroppen med hur mycket nyttiga saker som helst. Även när jag tränar mycket så har jag märkt att mellanmålen är dom viktigaste. Lycka som det är att ha Blueberry 20 m bort så är det lätt att springa iväg och köpa något lätt som också är väldigt nyttigt och ger bra med energi.

  • Jag har nog testat allt hos dom men dom gulliga tjejerna som jobbar där tipsade mig om Bounce-Bars. Som ska vara en av dom bättre barsen som finns, med ett högre proteininnehåll (whey-protein), noll fett samt är helt naturliga. Jag köpte smakerna: Peanut, Coconut-Macadamia och Almond. Sedan köper jag ALLTID med mig en ”Bikini” Smoothie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!