Blowdry&Cut // Afterpic

ELINSSTYLING

 

  • Igår fick jag ta hand om denna fina tjej. Vissa tjejer har det bra, tänk att detta hår är helt hennes och dessutom ofärgat. Hon hade ett livlöst hår som bara hängde och inte hade någon struktur alls. Så jag klippte igenom håret ordentligt, hon fick en frisyr och sedan avslutades med en blowdry alá Elin. Tänk om man fick en tredjedel av hennes hår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, jag undrar om du kan berätta lite om toning, alltså om
    Man kan göra det hemma, om det sliter på håret, hur resultatet blir och vad du tycker om det. Jag har färgat mitt hår många gånger och nu är det mellanblont/cendré men håret har ingen lyster och det ser lite grått ut, vad skulle du rekommendera? Måste bara säga att din blogg är jätte bra och du verkar vara en väldigt duktig frisör! Tacksam för svar 🙂

    joanna 2014-04-08 17:32:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!