Livets hårfärg //

HÅRELINSFöre/Efter

 • Idag kom denna skönhet in på salongen. Hon kom in med en markant ombre, lite dassiga gulaktiga toppar och hemmaklippt hår. Hon fick en softare ombre, fortfarande markant, kallare samt ljusare toppar, en frisyrklippning och som pricken över i:et en svallföning alá Elin.  Detta är vad jag kallar livets hår och hårfärg, GOSH.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! jag var nyss till frisören för att färga håret ljusare brunt och för att få bort mindre röda nyanser, kom dock ut därifrån med ännu mer röda pigment i håret och inte mycket ljusare. Så jag undrar hur du hade gjort för att få ett ganska mörkbrunt hår en aning ljusare och se naturligt ut utan röda pigment. Du är väldigt duktig så därför vill jag gärna höra din åsikt, ska självklart fixa detta hos frisör.

  Bella 2014-04-10 15:40:31
  Svara
 • Är ny läsare här, och ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg! Jättemycket! Och jag är inte ens en tjej som brukar läsa hår-/skönhetsbloggar…;)
  Jag är däremot en tjej med obotligt dålig hårkvalitet…:-( Använder plattång MAX en gång i månaden, och låter alltid håret självtorka. Använder hårinpackning och bra produkter… Men nej, att få den där tjejens gudomliga hår är ju bara att drömma om… Axellångt, tunt, fjunigt och slitet är mer min vardag.
  Ja, lite bitter är jag…;) Men du gör grymt snygga frisyrer, och skriver en väldigt inspirerande blogg!

  Helena 2014-04-10 09:31:37
  Svara
 • Kan inte du SNÄLLA göra en video eller förklara och fota när du lockar ditt hår? Det är så otroligt fina lockar och ändå så naturliga att ha till vardagen men ändå till festligheter!! Snälla! 🙂

  Sara 2014-04-10 08:23:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!