Så får du volym till tunt/fint hår

Kanebo

Att få svallet alla tjejer drömmer om är inte en lätt att få till. Men ingenting är omöjligt, det gäller bara att hitta rätt produkter till just ditt hår. Grunden är A och O när det kommer till att bygga volym och då börjar du med schampo och balsam som ger volym.

 • Kanebo Sensai Shidenkai Volumising serie är ett jättebra alternativ för dig som tänker på vad produkterna innehåller. Det är en mild serie som skyddar hårbotten, ger en fylligare känsla och en en superbra grund till dig som vill volymföna ditt hår efteråt.
 • Tips: Är för dig med fet hårbotten – Då är en volymgivande grund (schampo och balsam) ett jättebra alternativ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!
  Jag klippte mig hos dig för en månad sedan och blev då rekomenderad Redken Body Full schampoo av just anledningen att det skulle ge volym till mitt kompakta hår. Jag upplever dock att håret blir elektriskt och torrt av schempot, trots att jag använder balsam, inpackning någon gång i veckan samt hårolja. Vad skall jag göra?
  Tack för toppenbra blogg!

  Elin 2014-04-10 18:21:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!