Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STEP BY STEP // Så får du till dom perfekta lockarna

HÅR1

 

12 35

 

 • Följer du alla dessa steg så kommer lockarna hålla hela kvällen. Jag väljer att använda den bästa locktången av dom alla, Amikas nya stjärna. Jag har skrivit om den HÄR – jag tycker alla borde investera i denna tång.  Vilka produkter som jag använt visar jag imorgon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • […] Igår hade jag min fina vän och kund Helene. Vi har gjort många saker med hennes hår senaste halvåret och det är så roligt att göra små, små förändringar varje gång men ändå hålla sig i dom blonda zonerna. Softblond-ombre när det är som bäst. Jag klippte även topparna på håret och fönade en svall-föning – för er som undrar hur jag fönar håret på mina kunder. KLICKA HÄR. […]

  Före/Efter blonde i lyxförpackning | Elin Johansson 2014-04-16 11:11:29 http://elinjohanson.se/foreefter-blonde-i-lyxforpackning/
  Svara
 • Såå fint resultat!

  Solin 2014-04-12 08:02:08 http://solinj.blogg.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!