4 tips för dig med blont hår //

BLONDELINS

Den svenska blondinen när det är som bäst. I veckan tog jag hand om denna gulliga tjej som ville bli ljusare i håret men ändå ha kvar hennes naturliga slingor. Men jag tänkte passa på att ge mina topp 4 bästa tips när du har blont hår:

 • Vård
  – Ett blond hår kräver extra mycket vård för att håret utsätts för tuffa kemiska behandlingar
 • Detox
  – Att schamponera håret med en Detox-kur en gång i månaden gör att håret rengörs från gamla produktrester, yttre påverkan och håret får tillbaka sin glans och lyster. Du kan läsa om det HÄR.
 • Styling
  – Ett bra tips för att ditt blonda hår ska se fräscht, välvårdade och glansigt ut är att volymföna hela håret med en rundborse. Ett blond hår måste stylas, då är föningen a och o.
 • Olika nyanser
  – Jag tycker det är jätteviktigt att den blonda hårfärg du väljer skall passa din hy och framhäva dina drag i ansiktet. Ibland kan en mörkare botten som möter ljusare längder göra så mycket för ditt ansikte och då är du ändå blond. Håll koll på färgen på dina ögonbryn och tonen på din hy. Ibland när du väljer fel blond ton så kan det dra ner helheten totalt, konsultera med din frisör så du får rätt blond nyans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kan du inte göra en ”guide” med vilken hudton till vilken blond nyans? 🙂 Jag håller själv på att bli blond och det hade varit till stor hjälp!

  Lisa 2014-04-14 14:40:08
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag håller på att ”växa ut”/”odla ut” en kort pixie frisyr, och just nu är den i sin absolut värsta längd… Alltså, jag ser inte klok ut…
  Så jag tänkte hade du inte kunnat ge något bra tips på en klippning man hade kunnat göra? Mitt mål är en fräsch Bob eller liknande men, just nu är det ett ofräscht okontrollerat ja… Jag tror inte ens man kan kalla det frisyr? Väldigt tacksam för svar och tips!

  My 2014-04-14 11:42:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!