Måndag // ser fram emot denna vecka

event19 (1 av 1)

 

Stylingevent i februari 

Det är måndag, den dagen man ser alla ” bästa starten på veckan” bilderna på Instagram – vem försöker ni lura? Måndagar är ren tortyr, i allafall efter min lördag. I lördags så hade jag och min partner in crime Therese en riktigt rolig utekväll, båda ville fira förra veckans roligheter och det gjorde vi med all rätt. Men nu är det faktiskt en ny vecka och jag har längtat efter denna vecka väldigt länge.

 • Kommer jobba som en galning mån, tis och ons
 • Jag ska fixa naglarna hos grymma Celina imorgon
 • Har jättemycket admin med bloggen att göra
 • ÅKER TILL PARIS med min älskling på torsdag morgon
 • Jag hoppas jag är i bra form så jag kan börja träna igen efter denna förkylning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!