NU HAR DOM KOMMIT // SÅ BLIR DOM DINA

KM

 

 • NU HAR PLUMPING LINE kommit och nu kan du klicka hem dessa produkter. Jag har nog aldrig fått så mycket förfrågningar på produkter jag tipsat om förr som dessa. Därför vill jag verkligen hjälpa er att få hem dom. SÅ all info om dessa produkter hittar du HÄR och vill du beställa dessa så klickar du HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Tack för världens bästa blogg! Jag är riktigt hårtokig, drömmer om det perfekta svallet! I två år har jag bara tagit hand om mitt hår, bra frisörschampo, inpackningar, Max 2 tvättar i veckan, inga värmevertyg, hårtabletter och jag har även undvikigt att färga håret (och när jag gör det är det hos en frisör) jag är inte rädd att lägga ner tid och pengar på bra produkter för jag vill ge mitt hår det allra bästa! MEN ändå så har kag inte fått några större förändringar! Tunt och så livlösthår.. kanske blir tråkigt för att jag aldrig stylar det men jag vill ju att det ska få växa och bli friskare? Och tupering och hårspray sliter ju på håret.. Även föning och plattång.. Har du något mer tips som jag kan använda mig av? Jag färgar mitt hår var 5e månad, borde jag låta håret vila och låta bli att färga det helt en lång tid? Hoppas du vet några fler tips 🙂 och återigen tack för att du bloggar för oss varje dag <3

  Hanna 2014-04-16 15:48:29
  Svara
 • hej vill först säga tack för en jätte bra blogg!

  1. hur funkar dessa shampoo och balsam när man har extensions går de bra att använda dom??

  2. är de vårdande för håret? blir håret mjukt och glansigt efteråt? kram

  elfrida 2014-04-16 07:24:31
  Svara
 • Hej!, jag undrar om du vet hur man kan få lockigt hår naturligt eller med hjälp av någon produkt man kan använda och när jag säger lockigt så menar jag såna lockar som shakira har nästan eller måste man permanenta det då? 🙂

  Michelle 2014-04-15 15:28:31
  Svara
 • Hej! Hur ofta måste man använda dem för att få resultat? Räcker det med två gånger i veckan? Och när man väl fått ett resultat, ska man då fortsätta använda sig av produkterna? 🙂

  Alva 2014-04-15 13:11:10
  Svara
 • Hej! Jag har börjat använda Kevin murphy shampoo och balsam. Och jag har väldigt tunt hår, hur länge ska man hålla på för att se ett resultat? 🙂

  Olivia 2014-04-15 09:48:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!