Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Nya naglar //

bild-7 kopia

 

  • Jag är i himmelen. Jag har aldrig blivit så glad över ett par naglar förr, någonsin. Det blev precis som jag ville ha den om inte bättre. Jag tackar oändligt mycket för ditt otroligt proffsiga arbete Celina, in på hennes sida och kolla in hennes otroliga skapelser. SÅ GLAD!

Jag jobbade hela dagen med en fruktansvärd förkylning som aldrig vill släppa?! Jag har massor att visa er, men jag försöker lägga ut allt först på Instagram (StyleElin), så där ser ni allt och lite mer personliga saker. Sedan var jag hos Celina och fixade naglarna. Nu sitter jag med lite mys med mina killar och ska sova snart.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag älskar din blogg, du ger mycket bra tips och inspiration. Jag har en fråga: skulle du kunna berätta mer in leave-in produkter? Vad används det till?

    Josefin 2014-04-16 08:43:42
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!