Före/Efter blonde i lyxförpackning

ELINSFöre/Efter

Igår hade jag min fina vän och kund Helene. Vi har gjort många saker med hennes hår senaste halvåret och det är så roligt att göra små, små förändringar varje gång men ändå hålla sig i dom blonda zonerna. Softblond-ombre när det är som bäst. Jag klippte även topparna på håret och fönade en svall-föning – för er som undrar hur jag fönar håret på mina kunder. KLICKA HÄR.

ELINS2

HUR SNYGG ÄR INTE HON?!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag förstår inte hur ni frisörer får till det där perfekta lena svallet med volym när ni finfönar håret. Mitt hår blir bara tort och frissigt, känns som barr. Använder enbart frisörs produkter m.m. Vad gör jag för fel?

    Angie 2014-04-16 13:27:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!