Första timmarna i Paris

 • Jag måste börja med att säga att jag ÄLSKAR Paris redan. Solen skiner, 19 grader varmt och årets första glass är tagen.
 • Jag sov kanske max 3 timmar och klockan ringde 02.30 inatt. Vi packade klart det sista och tog bilen till Arlanda, jag hatar verkligen att vara trött och flyga. Men vi valde att åka tidigt för att kunna utnyttja hela denna dag också, vilket jag är så glad över. Denna dag i Paris är helt magisk. Vi slängde in våra väskor på hotellet och kutade ut i solen och har redan hunnit med fika, lunch och lite shopping – och klockan är bara 14.55?!

  Nu är vi tillbaka på hotellet för att byta om, vila lite för sedan ska vi ut och turista. Jag måste också säga att hotellet är så fantastiskt, mitt i smeten och vi bor högst upp med en fet balkong så vi ser över dom fina gatorna här nere. Paris, i’m in love. 

  IMG_0048

  • Här är utsikten från balkongen

  IMG_0039 IMG_0042-2

  • Påskgodis och första glassen slank ner snabbt 

  IMG_0043-2

  • Min fina hunk till karl

  IMG_0052

  • Att stå på balkongen och titta ner på allt folk och doften av kaffe – det är livet!

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • fantastically exceptional photo!

  my website – http://journal-cinema.org/

  Trevoronet 2014-05-16 13:25:06 http://journal-cinema.org/
  Svara
 • Gud vad din pojkvän är lik ryans bror Trey i OC,!!!!!!

  Louise 2014-04-17 20:48:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!