Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dinner at Georges //

Vi har verkligen haft en underbar dag. Vi har som sagt gått i evigheter och fått se hur mycket som helst. Vi avslutar denna kväll på den trendiga restaurangen Georges som jag fick boka bord till för tre veckor sedan – värt att lägga på minnet för er som vill äta på vissa restauranger här i Paris.

ELINOSKAR

  • Jag och min snygga man

IMG_0081

  • Utsikten från restaurangen är magisk. Vi valde att gå hit tidigare så vi fick uppleva den härliga solnedgången. Eller snarare hoppades vi på att det skulle vara sol när jag bokade. Jackpott!

IMG_0082-2

DINNER

IMG_0074

IMG_0078

IMG_0088

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!