Gå, äta, gå och äta //

… Det är ungefär det vi gör. Vi har nog gått ett helt Vasalopp hittills. Men det är ju det som är meningen, man får se så otroligt mycket. Vi stannar lite överallt, dricker kaffe, äter och går in i butiker.

IMG_0055

 • Priserna här är dyrare än i Sverige, vi har prövat runt turistställerna kontra fik/restauranger längre bort och det är dyrt överallt. Att bara ta en lunch och kaffe för oss två ligger runt 500 kr varje gång.  
 • Det jag tycker är skönt är att alla taxibilar kör taxameter, så man behöver inte tjafsa i taxin.

IMG_0021

 • Vi bor precis vid gatan som alla lyxbutiker ligger och det är magiskt. Dock är det knappt en kotte som går in i butikerna eller är inne i dom (förutom personalen).  Så det finns inte mycket mer att göra än att titta bara.
 • Hela Champs Elysees är det BARA turister med kameror och på alla fik/restauranger runt omkring där är personalen riktigt otrevliga.

IMG_0007

 • Idag har vi promenerat till Marais som är dom gamla judiska kvarteren. Massor med restauranger, butiker och väldigt blandat folk.
 • Sen självklart är Eiffeltornet ett måste. Jag är absolut ingen som tycker om sevärdheter men vi kände att vi måste ha sett det i alla fall. Kön till att åka upp i tornet var lika lång som E4:an genom Sverige – så det kom inte ens på tal. Men det var häftigt att se och vi rev av några bilder där.
 • Maten är riktigt bra, vad vi än har köpt så har allt varit toppklass hittills.

IMG_0042-3

IMG_0047

 • Det som känns så skönt är att alla är rätt chill här. Om jag jämför med Stockholm där alla ska gå så jävla fort, folk trängs och alla ska ta plats. Så trodde jag att det skulle vara så här i Paris. Men alla går bara och njuter i solen och helheten känns väldigt chill, vilket jag gillar. 

IMG_0049

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!