Nytt in / Bobbi Brown

IMG_0036-2

Som jag skrev innan så har jag gått loss på sminkmärket Bobbi Brown. Jag är egentligen ett YSL fan och har använt deras smink väldigt länge. Men jag har smått trappat ner på YSL och prövat runt lite. Min fondation från By Terry är den bästa någonsin, så den håller jag fast vid. Men sedan så har jag prövat rätt mycket från Bobbi Brown och jag är väldigt nöjd.

Eftersom utbudet är något större här i Paris än i Sverige så passade jag på att få hjälp med nytt smink. Det blev:

 • Ett nytt matt puder som jag pudrar på efter fondation – denna heter Sheer Finish Pressed Powder (Sunny Beige nr2)
 • Sedan min absoluta favoritShimmer Brick Compact som kan användas som highlighter, bronzer och rouge. Jag köpte Rose.
 • Sedan den absolut bästa concealern kit jag testat. Tjejen som hjälpte mig var superduktig och hon både visade samt rekommenderade vad som skulle dölja allt som har med påsar eller mörka ringar under ögonen. Ni kan läsa om dessa HÄR.
 • Sedan köpte jag en matt rouge också – som heter Sand pink 1
 • Till sist så slängde jag fram den magiska eye-linern jag testat som heter Long-Wear Gel Eyeliner (Black Ink 1). Denna köpte jag för flera veckor sedan och jag älskar den.

IMG_0038-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!