Perfekt slut på denna dag // som jag kämpat

Denna dag har varit lika bra som dom andra, dock något sliten?! Drinkarna ifrån igårkväll och krampen i benen efter allt gående här i Paris gör att man blir helt slut. Men det är ett måste eftersom vi äter så mycket här, haha. 

Jag har massor med bilder från kvällen men ni får se det imorgon. Nu ska jag och min kärlek avnjuta några macarons från Laduree. På tal om Laduree, dom är kända för just macarons och bakverk av alla dess slag. Men kön till att få köpa dessa underbara söta macarones är mils lång hela dagarna och jag har inget tålamod att stå i den kön. Men nu när vi gick hem från restaurangen så var det ingen kö alls knappt?! Jag tror att folk trodde butiken var stängd men fiket var öppet.

Vi traskar in på Laduree uppklädda till tusen och möts visserligen av en lång kö. Men då kommer en jättegullig kille som jobbade där och frågade om vi ville komma med bakom och plocka det vi ville – före alla i kön och vi fick en GRYM service. Vi fick sätta oss ner och välja fritt bland allt och bemöttes riktigt lyxigt, så denna kväll kunde inte slutat bättre.

Så nu sitter vi på hotellrummet och dricker kaffe och dessa magnifika macarons.

IMG_0046

 

IMG_0061-2

  • Alltså jag kan inte beskriva med ord hur goda dessa var!

IMG_0058-2

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!